vineri, 22 martie 2013

Fetiţa de la timonă


ElZapDe peste douăzeci şi trei de ani nava numită cândva România pluteşte în voia sorţii.

Şi tot de atâţia ani, nişte indivizi ce-şi spun conducătorii ei grohăie tot felul de lozinci care ar ţine loc de programe de guvernare, de proiecte vizionare. În spatele acestui jalnic spectacol, ei îşi împart tot ce ne-a lăsat din sudoarea noastră cel împuşcat de Crăciun.

Îşi împart averi din care ar putea să se îngraşe câteva milenii, ei şi beizadelele lor.

Îşi împart femeile ca şi cum ţara ar fi un bordel proprietate personală în care nişte impotenţi demenţi au dat iama.

Îşi împart ţara după ce o tranşează pe regiuni, ca lucrurile să meargă mai bine. Ce bine a ieşit din mintea voastră cenuşie până acum, ca să vă creadă cineva?

Ar fi absurd să îi bănuiască măcar cineva că ei se luptă pe bune, că ei ar avea programe politice, că ar fi de dreapta sau de stânga. Ei sunt produsul mocirlei care a dospit în toţi aceşti ani. După ce părăsesc scena, nu refuză plăcerea unor întâlniri de taină cu parfum de apă stătută.

Nimeni nu se bate cu nimeni şi nimeni nu luptă pentru o cauză. Toţi ţin cu ambele mâini de un ciolan pe care nu vor sa-l scape cu niciun preţ.

În zilele astea o fetiţă, despre care nici nu ştiu prea multe, a simţit că nu se mai poate şi a îndraznit să viseze.

Istoria ne artă că vremurile tulburi îşi înalţă oamenii de care are nevoie pentru a face curăţenie. Să fie fetiţa asta curajoasă cea care va pune mâna pe timonă? Habar nu am, dar e clar că nu se mai poate merge orbecăind în minciună şi promiscuitate.

Ea a avut curajul să le dea peste mână celor care zic că ar fi îndrituiţi să ţină cârma.


3 comentarii:

  1. E adevărat, dar păcat că nu este auzit de cine trebuie.

    http://ro.wikisource.org/wiki/Tricolorul


    RăspundețiȘtergere
  2. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere