miercuri, 13 februarie 2013

Drobul de sare


ElZap

Când rămâi lefter e tare nasol, mai ales când te-ai obişnuit să toci bani în neştire.

Atunci îţi aminteşti ce mişto era pe când făceai plimbări ştiinţifico-fantastice de la Pământ la Lună şi îndărăt pe sume astronomice de bani, aplaudat fiind de o planetă întreagă. Că ai căzut în nas taman când ai vrut să sari pârleazul în curtea vecină nu se pune, că nu-i frumos să râdă mapamondul de tine când tu treceai un fel de Pegasus care te jucai cu focul.

Aşa că îţi aminteşti brusc că poţi redescoperi drobul de sare, sub forma unor asteroizi care de milioane de ani aşteptă la marginea ionosferei ca nişte berbeci, gata să intre în ograda Terrei, ca s-o tăvălească niţel prin haos. Ce-ar fi dacă te-ar plăti prostimea pentru a face pe paznicul ei înarmat până-n dinţi, gata să te iei de piept cu bezmeticii ăia de asteroizi? Nu că ai fi tu capabil să-i zgâlţâi de pe orbita lor furioasă, dar dacă lumea o să scape e bună de plată, iar dacă nu tot e bine, că nimeni nu o să te mai contrazică.

Nu au muls strămoşii noştri coada cometei Halley care ne-a mângâiat puţin obrazul în secolul trecut, ca să ne dovedească câte afaceri dubioase se fac pe la noi?

Ar fi o chestie să mulgem puţin şi asterozii ăştia nărozi, că doar prostia se plăteşte. Şi cât de bine se plăteşte.

Sper să nu vorbesc cu păcat şi drept recompensă să mă lovească taman acu bolvanul. Taman acu când s-a ridicat blonda ca să ne salveze pe noi, ca o Mesia în fustă. Ea care abia s-a ridicat din colbul ultimelor alegeri.

5 comentarii:

  1. Ea, şi numai ea, poate salva omenirea, ţara, partidul de apocalipsa care va să vie !
    Să nu ne mirăm că este unsul, pardon ! unsa, care va face lumină. Fără urmă de tăgadă, cînd eşti uns din cele mai înalte sfere cotroceniste, e musai să cîştigi, întru binele obştesc şi pirateresc, sub flamura portocalie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deşi am vrut s-o ocolesc, mărturisesc că n-am reuşit. E prea băgară în seamă, aşa că nu se făcea s-o bag şi eu.

      Ștergere
  2. Încep să mă lupt cu drobul de sare şi eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, deşi nu cred că te lupţi pentru o aşa grămadă de bănet.

      Mi-e teamă că suntem prea mult minţiţi. Şi furaţi.

      Ștergere
  3. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere