sâmbătă, 30 aprilie 2011

Trendy



ElZap

Nu mi-am făcut blog ca să fiu trendy, deşi nici eu nu ştiu de ce mi l-am făcut.

Poate ca l-am făcut aşa cum îşi fac ţăranii o prispă, unde se mai adună ca să schimbe o vorbă când afară plouă cu găleata şi nu e chip de mers la treabă.

Că nu vreau să fiu trendy e clar, dar nici chiar aşa nu se poate. Dacă trece pe lângă o tine o nuntă împărătească şi tu te faci că plouă s-ar zice că eşti nesimţit. Dacă nici măcar o căsătorie regească nu o bagi în seamă s-ar zice că nu exişti. Despre ce ai vrea să vorbeşti în zilele astea fierbinţi? Despre arestarea lui SOV? Care arestare? Aia care o să schimbe peste câteva zile popreala în renume?

Aşa că mi-am luat şi eu în inima în dinţi şi m-am hotărât să mă bag printre nuntaşi. Să văd ce şi cum se poartă pe la casele astea renumite.

Aşadar...


Aşa se explică înclinarea axei pământului. De aia mă înclin şi eu. Mă înclin şi mă îndoiesc.



Fluturi, câţi mai mulţi fluturi! Licht, mehr licht! Vai de fluturi când nu e cap care să-i poarte.


Să mai spună cineva că nu există capete cu etaj?



Fiecare cu lămpaşul lui.


Dacă da Vinci ar fi avut în minte o imagine clară, poate că elicopterul chiar se întrupa. Nu strică însă nici o imagine stilizată de libelulă.


2 comentarii:

  1. Asemănarea cu lămpaşul e mortală! Şi eu m-am gândit, văzând pălăriile din galeria foto a Gândului că ţinuta de lucru a minerilor e o obsesie pentru casele de creaţie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii îl poartă de nevoie, ca să-şi câştige o pâine, iar alţii pentru că sunt prea buieci.

    RăspundețiȘtergere