duminică, 10 martie 2013

Nebunatico


ElZap

Oare ce mai e de îndreptat la lumea asta strâmbă, în care toţi ne prefacem că trăim ca nişte drepţi? Noroc că ţi-a trecut ţie prin cap soluţia. Un fel de a spune "prin cap".

Aşadar, după ce ai binevoit a pune mâna pe capul comunităţii LGBT, aştia o să şi-o poată trage după cum îi taie capul, fără teama că ar putea fi mustraţi de semenii lor. Din duminca asta ei o să fie cu ei şi ele cu ele în deplină armonie.

Mă şi miram eu de ce la unii semeni sângele e mai mult albastru decât roşu. Acum aştept să te afişezi şi matale îmbrăcată în straie multicolore pe străzile Londrei. Pe când un Harlem Shake? Monarch Edition.

Poate când împlineşti una sută ani.

Nu ştiu de ce, dar mă bântuie tot mai des versurile lui Eminescu:

Din Sybaris vei strânge bătrâni cu bărbi boite,
Ca neamului să-i deie naravuri mai spoite,
S-arate cum moşnegii, îmbălsămiți ca mumii
Întrec și tineretul în scandelele lumii!

Poate de-aia.





Un comentariu:

  1. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere