marți, 1 ianuarie 2013

An Nou


ElZap

Închide pleoapa un an vechi, iar cel nou încearcă cu greu să desluşească ce ne va aduce viitorul.

Poate ne va aduce mai multă ospitalitate în casele noastre, ce prea şi-au zăvorât porţile. Oamenilor n-or să le mai fie teamă că oaspeţii poftiţi la masă s-ar putea îmbăta ca porcii, pipăindu-le nevestele sau fetele încă neîmplinite, sub pretextul că ei au dreptul oricărui turist sexual. Nu va mai fi nici teama că unul din ei va trânti cu pumnul în masă, cu apucăturile unui stăpân absolut.

Săracii acestei lumi, poate nu vor mai fi aşa săraci încât să-şi pizmuiască semenii lor mult prea bogaţi. Ei vor fi siguri că aceştia s-au îmbogăţit exclusiv din  truda lor, din sudoare lor, ce a curs spre propăşirea tuturor, inclusiv spre cea a sărmanilor.

La anul tinerele speranţe ale lumii noi n-or să comenteze opere literare pe care nu le-au citit niciodată, iar scriitori se vor numi astfel numai după ce au scris texte care ar putea fi cândva numite opere şi nu însemnări de doi bani.

Şi noi? Păi, noi nu ne vom propti cu osanale la poarta oricărui bicisnic ce s-a căţărat pe mormanele de cadavre ale istoriei.

La Mulţi Ani tuturor ce-mi trec pragul! La Mulţi Ani şi celor ce nu mi l-au trecut.

Noul an vine pentru fiecare din noi. Depinde cu câte clipite de veşnicii îl vom putea umple.

3 comentarii:

 1. Bun găsit în noul an!
  În fiecare zi să facem câte o faptă bună, pentru noi şi cei din jurul nostru, după puterile noastre.
  Să purcedem la treabă! Doamne-ajută!

  RăspundețiȘtergere
 2. @ifim

  Doamne-ajută!
  Doamne-ajută să nu vină unii să ne strice faptele.
  Sau să dea un ucaz cum că nu ar fi permise.

  RăspundețiȘtergere
 3. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere