duminică, 17 februarie 2013

Lasagna şi automobilul


ElZap

Cu ceva zile în urmă a nechezat din galantarele preacinstitelor magazine din apus o Lasagna.

Şi cum nimeni nu spunea din ce cal se trage, au tras unii concluzia că armăsarul e musai din România. Devreme ce nimeni n-a avut curajul să le dea una peste bot, o vreme a rămas aşa. Abia mai apoi s-a descoperit că hoţul a dat alarma ca să-şi piardă urma. Era cât pe ce să rămână ţărişoara asta cu rolul de ţap ispăşitor, purtând în pustie păcatele altora.

Acum a izbucnit un alt pocinog, de data asta hăt departe peste gârlă.

Făcuseră unii un automobil, care se zice că e cel mai cel. Tesla parcă se numeşte. Model S. Şi cum interesul mişcă fesul, s-a mobilizat presa cea veşnic nepătată şi totdeauna imparţială şi a hotărât că ăla e un fel de mârţoagă a autostrăzilor, că te lasă-n drum când ţi-e lumea mai dragă, că la o adică nici nu merită să-l cumperi.

O fi sau nu aşa, n-am cum să mă pronunţ, devreme ce automobilul ăla nu a ajuns pe la noi. Din câte se spune însă ar fi făcut un imens pas în faţă, plus că merge veşnic gratis pe socoteala producătorului. Ăla trage curentul din Soare cu nişte chestii fotovoltaice.

Un pas în faţă! Păi asta e un pericol. Nu vă gândiţi câţi producători de automobile clasice (că ăla e unul electric sută la sută) ar rămâne fără rost? Că dacă nu izbuteşte Tesla să ne arate că se poate, e posibil să vină  altul care s-o facă. Aşa s-a ajuns că a nechezat jurnalistul acela.

A mai nechezat cândva unul când General Electric a scos EV1. Şi praful s-a ales de proiect.

 Să-mi mai spună cineva că economia capitalistă nu lucrează numai şi numai cu mâinile curate!
Un comentariu:

  1. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere