joi, 14 februarie 2013

Valentine's Day


ElZap

Pentru mine ziua asta nu reprezintă absolut nimic.

E ca şi cum ar trebui să aştept să vină ziua asta ca să spun ceva unei femei.
Ar reprezenta ceva, numai dacă aş ţine morţiş să mă dau în spectacol. Din prostia mea, sau la îndemnul ei. Eu cred că fiecare om ar o "Valentine's Day" care e numai a lui şi a ei şi nu trebuie să facă din ea o sărbătoare de grup.

Văd că nu toţi sunt însă de părerea mea.

Şeful (al cui, că al milioanelor de oameni nu e?) ţine să se oprească din treburile lui importante, să facă un cadou unui personaj care era cât pe ce să schiaune pe la uşa parlamentului. Altfel de ce trebuie să anunţe poporul că ea este cea "întru care am binevoi", devreme ce tot poporul o ştie?

Sau poate vrea să-l imite pe un alt ilustru bicisnic care şi-a bătut joc de ţara asta?


Un comentariu:

  1. UN REMEDIU INCREDIBIL PENTRU HSV1 & 2. Este atât de incredibil cât de minunate pot fi ierburile. când am văzut prima dată o postare care spunea că un bărbat are un leac perfect pentru HSV1 și 2, eram ca și cum ar putea fi adevărat sau un fel de glumă, dar, din cauza frustrării mele și a trebuit să mă vindec, am riscat să iau legătura cu medicul pe bază de plante pe prin e-mail și mi-a dat motive să cred că este un adevărat medicină pe bază de plante, așa că am urmat toate instrucțiunile sale și mi-a trimis ierburile prin UPS și mi-a dat rețetă pe care am urmat-o pe bună dreptate. Acum, toate rezultatele testelor mele arată că sunt HSV1 și 2 negative după ce am luat ierburile și am făcut teste de două ori în diferite spitale, de care aveam nevoie să fiu sigur înainte de a posta acest lucru, iar rezultatele sunt toate negative, iar simptomele HSV sunt complet în afara mea corpul și medicul meu confirmă acest lucru și cu mine. Ierburile Dr. Osato sunt soluția la HSV1 și 2 și la alți viruși. Îl puteți contacta pe e-mail: osatoherbalcure@gmail.com sau WhatsApp +2347051705853 pentru a obține ierburile de la el. Voi continua să împărtășesc acest lucru pe fiecare platformă pentru ca oamenii să vadă și să se vindece de HSV1 și 2, HPV și HIV cu plante medicinale Osato. Site-ul Dr. Osato este osatoherbalcure.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere