luni, 28 martie 2011

Defilarea cadavrelor

ElZap

În ce lume trăim! Ce dictatori cruzi a fătat planeta noastră! Poate singura din univers pe care se târăşte de colo colo o trestie gânditoare.

Ca orice dictator, făcut iară nu născut, Marele Frate Conducător e înnebunit după parade. Aşa se face că a încolonat cadavrele şi le-a trimis în faţa eliberatorilor. Le-a trimis cu braţele pline de flori, ca să-şi întâmpine fraţii. Fraţii, ca orice fraţi iubitori recitau cunoscuta arie internaţională "Fără violenţă!" şi trăgeau în aer Rafale Dassault.

În întâmpinarea detaşamentelor de cadavre umblătoare au fost trimise Carele Alegorice Tomahawk. La vederea lor cadavrele au căzut în genunchi pline de admiraţie. Oare a câta oară?

În urma lor, o doamnă bine, ce dă să intre în vârsta a treia şi ceva, aduce un coş cu chifteluţe. Astea cică sunt pentru cadavre, că a auzit dumneaei că sunt obosite de atâta cale.

Undeva la umbra unor palmieri, aduşi anume pentru eveniment, stau tolăniţi scribii. Ei urmează să scrie istoria. Deocamdată nu au primit indicaţiile de trebuinţă, aşa că se distrează cu nişte zaruri.

Unii spun că le aruncă ca să ghicească soarta Marelui Frate.



Un comentariu:

  1. Amândoi trăim în această lume, ElZap. Vrei s-o schimbăm? Spune-mi te rog, cum aş putea face acest lucru?

    RăspundețiȘtergere