marți, 8 noiembrie 2011

Virginitatea şi violul

ElZap

Sigur că se poate ca virginitatea să supravieţuiască unui viol. Poate să supravieţuiască şi la mai multe. Ce nu fac medicii în ziua de azi. În fond ce mai este un certificat medico-legal? O hârtie care poate demonstra orice. La fel ca şi o diplomă luată aiurea. Şi ea poate.

Şi ca să mă credeţi pe cuvânt că nu mă pun cu duşmănie în faţa marşului triumfal al ştiinţei, aduc şi eu micul meu argument.


Deci, ca să fiu pe deplin înţeles, dacă ai chef să ai un copil, nu-i nevoie decât să dai drumul la televizor. Dacă ăla e şi 3D, copilul vine gata conceput.

Oare vine la câte luni dorim?

Dacă dai drumul de mai multe ori pe seară, poţi face ca o mitralieră?

Bine că "tăticul" a supravieţuit. Probabil ca să poată trimite cele de trebuinţă pe mail. Ca ataşament. Când ajunge acasă are deja o armată, echipată, instruită şi înarmată. Până-n dinţi.




4 comentarii:

  1. Ah, am început cu postul ăsta, şi nu-mi pare rău! Doamne, sunt abia venită de la robotă, mă ustură în gât de nu mai pot, şi totuşi râd, şi râd, şi râd, că există oameni cu mult mai naivi decât îmi imaginam eu. Ce plictisitoare ar fi lumea fără ei!

    Totuşi, eu ştiam că asemenea accidente se produc doar în florării. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @renata
    Dincolo de ştirea bombă

    http://tinyurl.com/blpb2yp

    nu ştiu dacă e cazul să râdem sau să plângem.

    Sunt nenumăraţi indivizi ce "trebuie" să creadă că ei sunt ceea ce nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  3. E cazul să ne ţinem capul pe umeri şi să ne conservăm Rîsul - Plânsul pentru ceva mai important.
    Scenarii posibile: domnişoara a flirtat cu dl. profesor şi dumnealui s-a conformat; domnul profesor a flirtat cu domnişoara şi ea a reacţionat.
    În ambele cazuri, povestea asta nu schimbă bunul mers al învârtirii planetei, dar dă de mâncare jurnaliştilor şi Sandrei Brown.
    A! Dacă domnişoara prezenta dovezi că a fost şantajată la orizontală, ca să ia medie de trecere la sport, era altceva.
    ElZap, am fost cu toţii elevi şi studenţi, şi ştim exact cele câteva modalităţi prin care îţi poţi continua studiile. Una e aia în care îţi place cartea. Îndrăznesc să cred că, nici în zilele noastre, niciun profesor nu e suficient de nebun ca să-ţi pună beţe în roate în cazul ăsta. Celelalte sunt de comun acord, plus hormoni, plus gărgăuni... Există poveşti insalubre şi poveşti minunate, ba chiar şi poveşti banale, trecătoare, care nu merită povestite. Fiindcă sunt teribil de plicticoase. Nu merită calitatea de ştire. Sigur, un romancier poate transforma oricând banalitatea jenantă în roman. Dar ziariştii n-au dreptul să transforme penibilul în eveniment.
    Mai ales în zilele noastre, când se fac copii cu televizorul şi se botează cu numele ultimului anticoncepţional la modă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @renata
    Aşa o fi cu tânăra aia, dar cu bietul posesor de nou născut, mă gândesc că el poate aşteaptă o decoraţie acolo, un job, o moştenire venită de la rudele din partea Penelopei.

    Sunt încurcate treburile armatei!

    RăspundețiȘtergere