duminică, 28 octombrie 2012

Welcome!


ElZap 

Bine-ai venit pe la noi!
Welcome!
Willkommen!

Pe la noi poporul e obişnuit să şi-i primescă pe cei dragi cu pâine şi sare. Habar nu am de unde ne-a rămas atâta pâine pentru toţi care ne iubesc. 

Fii atent pe unde calci, că pe aici sunt multe morminte şi în ele o groază de schelete. Unele s-ar putea să fie excesiv de curioase şi ar dori să te atingă, să vadă cum arăţi cu adevărat. S-ar putea să te tragă niţel de pulpană. 

Văd că priveşti piedut în zare. Priveşti spre o vreme când scheletele astea erau încă vii. Au fost puse să lupte împotriva unui inamic. Pe urmă au fost vândute tot lui. Inamicii au totdeauna câştig de cauză. Mai ales când sunt învingători.

În doar câteva zile cam 171243 de suflete au fost spulberate în Siberia sau cine ştie pe unde, că li s-a pierdut urma de atâta voie bună ce a curs pe la noi după. Dacă ar fi luptat poate erau mai puţini dipăruţi. Poate. În Mare Încleştare au dispărut doar 66959. Fix de 2,55743067 mai mulţi. Sau mai puţini. Depinde de unde privim fracţia.

Ce-a urmat după... se ştie.

Fii binevenit pe la noi! Poate vii şi la slujba lor de pomenire. Cred că niciunul n-o să te supere. Toţi or să tacă. Garantat!

Pe la noi toată lumea tace.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu