vineri, 14 ianuarie 2011

Consultaţie

ElZap

Când mergi la doctor pentru o consultaţie, oricât de banală ar fi ea, e bine să te asiguri.

Să te asiguri că medicul ăla nu este doctor în tribologie, adică în ştiinţa organelor de maşini, şi nu te caută de rulmenţi acolo unde nici nu te aştepţi. Sau ar putea fi doctor în drept, gata oricând să te treacă şi pe tine în lumea drepţilor.

E bine să te informezi (pe surse dacă pe altceva nu poţi), că omul nu dă din casă, de te ştie tot satul de ce suferi, câtă râie ai acumulat de-a lungul vremii, cu cine ai dormit şi ce transfer a făcut ăla în timpul somnului. Poate se pronunţă în legătură cu o posibilă hepatită luată pe cale orală, sau cu altă boală care nu se ia de la baia pubică, cum pretind unii şmecheri cărora li s-a înfundat şmecheria.

Cu doctorii ăştia care vorbesc prea mult nu-i de glumit.

Dacă domnul doctor este primar, că umblă vorba că foarte mulţi primari şi-au pus un DRD sau chiar un DR acolo unde nu se cade?

Par egzamplu, dacă mergem cu Google pe unde a umblat Creangă, putem da de unul din urmaşii ţăranului ăla care semăna păpuşoi, taman când trecea pe drum "Hristos şi cu Sfântul Petrea".

Cam pe-aici vreau s zic:


Vizualizare hartă mărită

Ia ascultaţi câte lucruri ştie un domn primar, ce ţine şi locul doctorului comunal.



Mă refer desigur la spusele lui Ştefan. Cum "că Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şa urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor". Moldova ca şi spitalul ăla buclucaş. Aşa o fi? Eu nu mai cred treaba asta de când bate vântul pe acele meleaguri.

Acum, de când primarul a pus diagnosticul pe care l-aţi auzit, eu am rămas cu o mare nedumerire.

Nu cumva domnul primar este şi doctor veterinar, că prea se pricepe la astea?

Şi mai am câteva.

O fi avut domnul primar un contact ştiinţific pe tema asta cu specialista în operaţii de lifting, renumita "profesoare de sex", că vorba din bătrâni: "ce se taie nu mai fluieră"?

Sau "Ce?vrei sa te cred ca si fluiera?!".

Poate ne lămureşte domnul doctor-primar.



2 comentarii:

  1. O fi sau n-o fi şi veterinar, dar se pare că e şi contabil.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ifim

    Eu cred că e mai mult veterinar decât contabil, luându-mă după zelul cu care se preocupă de păsărele.

    Ce-i în guşă şi-n căpuşă!

    RăspundețiȘtergere