vineri, 23 aprilie 2010

Privata

ElZap
Despre curte este vorba. Despre curtea în care unii şi-au turnat o frumuseţe de privată.

Dacă o au, apăi nimeni nu are voie să se uite la ea, necum să se întrebe cu ce material au construit-o. E a lor, şi pe nimeni nu-l priveşte ce pun ei în ea, cine o mai vizitează pe ea, şi mai ales cu ce scop. În curte nimeni n-are voie să se amestece, iar în privata lor cu atât mai puţin.

Aşa-i legea şi cu legea nu te pui. Ea se pune cu tine, că de aia este lege. Ea are voie să se uite unde vrea. Dacă te uiţi tu dai în articole. Art.XXX alin.(XX) şi (XX) din ... Ai văzut că nu le ştii? Dacă nu le ştii dai de dracu. Nesocoteşti dreptul la respectul şi ocrotirea vieţii private.

Marele Will, ar fi spus cum că "E ceva putred în Danemarca". O fi, dar asta nu-i treaba ta. Atâta vreme cât putreziciunea e în curtea omului, pe tine nu te priveşte. Ce-are a face că mirosul trece gardul la tine în grădină? Este ăsta un motiv să le dai jos nădragii, să-i examinezi, să-i controlezi? Nu-i.

Şi ca să fie clar că ce este interzis nu este permis, unii şi-au pus un blazon la marginea curţii. Aşa... ca să fie.

Glume de prost gust ar zice unii.
Eu zic că... cine poate oase roade.
Roade şi pune de o privată.

În fond tot un fel de hazna.

Păcat de melodia cu care am început.
Ce ne trebuie nouă cântece de astea?

În fond, acum e vremea când tu ai ajuns să joci după cum îţi cântă ei.
Nu era mai bine să fi fi început aşa?Era mai bine. Dar colţii ursului?

Un comentariu:

 1. GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

  PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !  
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.  
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !  
  In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. O delegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam." Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT DE NEGASIT
  SUA si Marea Britanie, au atacat Irakul si au eliminat regimul lui Saddam.Imediat dupa victoria fulgeratoare a coalitiei, peste o mie de experti americani inarmati cu detectoare moderne au intrat in Irak si au scormonit fara restrictii teritoriul tarii in cautare de arme de distrugere in masa. Au cercetat neobosit toate locurile vechi si noi considerate suspecte. Au interogat militarii,savantii si tehnicienii irakieni. Negasind armele, s-au intors acasa.
  MARII SPECIALISTI CIA AU FOST DIN NOU PACALITI. DACA CITEAU MANUALELE KGB AR FI PUTUT SA DEA DE PROCEDURA STANDARD DE ACOPERIREA URMELOR. IN ROMANIA OPERATIUNEA AVEA NUMELE COD " SARINDAR , INSEMNAND "IESIRE DE SERVICIU "
  Timp de doi ani am rasfoit mii de documente pana am dat de adevar. Este un raport detailat trimis cu cateva saptamani inainte de invazie lui Saddam.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SI MIJLOACELE DE TRANSPORT AU FOST
  ASCUNSE LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA 27 DE DEPOZITE
  MILITARE. INTREAGA ACTIUNE A FOST CORDONATA DE TRAIAN BASESCU
  MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN PERIOADA RESPECTIVA.

  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . " Daca ai trecut prin casa mortii " -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un " special ".de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ............ ETC

  RăspundețiȘtergere