luni, 16 ianuarie 2012

Şurubelniţa


ElZap

E cea mai mare descoperire de la momentul astral în care mărul s-a oprit în capul sărmanului Newton.

Aşadar şurubelniţa a fost de vină. Cu şurubelniţa asta a fost demontată industria României, şi tot cu şurubelniţa a fost dusă la fier vechi, că oricum era un morman de fiare vechi, n'aşa? ARO, care oricum se mişca pe drumurile ce i se potriveau ca o mănuşă, a fost demontată cu o grijă de ceasornicar şi dusă în loc plin de verdeaţă tot cu o sculă de-asta.

Dacă conducătorii acestei nenorocite ţări ar fi descoperit şurubelniţa, sunt absolut convins că nici unul din infractorii care participă astăzi la manifestaţii n-ar fi îndrăznit să demonteze Bancorexul cu conţinut cu tot.

Şi nici flota nu s-ar fi rupt de priponul ei comunist, ca s-o ia pe păşunea capitalistă taman ca vaca nebună.

Un lucru n-am priceput încă: când o să descoperim utilitatea şurubelniţei pentru a-i deşuruba pe nemernicii din fruntea acestei ţări? Că oricum ei nu sunt buni nici măcar la fier vechi.

Cine ar da un ban pe ei?


2 comentarii:

  1. Iată că românii au început să-i deşurubeze pe ticăloşi, fără nicio ustensilă, doar scandînd lozinci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Începutul sfârşitului o să înceapă atunci când oricine "se va cere conducător" va şti că trebuie să se gândească de zece ori înainte de a abuza de răbdarea unui popor.

    Eu cred că e mult până departe. Sper să avem puterea să "ne păstrăm şurubelniţa uscată", ca să-l parafrazez pe O. Cromwell.

    RăspundețiȘtergere