duminică, 6 martie 2011

Vremea cumplitelor gorgone

ElZap

Lumea s-a umplut de vitejie. Peste tot sunt numai urmase ale temutelor gorgone.

Medusa by Carvaggio

Sau gorgoni, dacă sunt cumva şi gorgone de genul invers. O să dau cu întrebarea pe un site specializat în chestii cu facebook-uri pluraliste.

Astea unt ceva de speriat. E de-ajuns să pună puşca la ochi şi să o îndrepte spre un invizibil de orice origine ar fi el, că ăla cade-n coadă şi aşa rămâne. Se zice că nici nu ar trebui să apese pe trăgaci. Dacă japonezii ar fi avut nişte gorgone, nici n-am fi auzit de Hiroşima. Bombele alea ar fi îngheţat în aer. Am fi avut un muzeu de gheaţă cu bombe nucleare.

Aşa e în războiul modern. Nu se poartă decât cu nişte amazoane, cu nişte gorgone, cu naiba ştie ce-or fi ele. Toate sunt clar de vârsta a trei spre a cincea şi peste.

Mint ăia care spun că e o diversiune, că babele astea ar fi nişte juni instruiţi în agenturile străine. Ştiu eu că e o diversiune, că era un banc pe vremea când erau doar două lagăre şi ceva nealiniate pe mantinelă.

Îl reproduc aici, atât cât pot eu să dau cu copy-paste.

„un tractor ara pasnic la granita sovieto-chineza când a fost atacat miseleste de o escadrila de avioane rusesti. Tractorul chinez a ripostat ferm, doborând 15 dintre atacatori.”

Diversiune! Diversiune! Diversiune!



2 comentarii:

  1. Si io care chiar crezusem un moment in onestitatea Monicai Macovei. Mi-ai dat cu gorgona-n cap.Cat despre capitolul "babe", acesta fiind unul extrem de delicat pentru mine, iti raspund: la multi ani si tie de ziua barbatilor misogini:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @zazania

    La mulţi ani doamna Anou, indiferent de capitolul la care te referi!

    Doamnele sunt mereu tinere, orice s-ar întâmpla.

    RăspundețiȘtergere