joi, 9 iunie 2011

Cartierul gayneral


ElZap

Dacă tăceam...

Dacă tăceam şi nu scriam textul ăla cu Macogheiul nu mă băga nimeni în seamă. Aşa, văd că am fost încrustat pe frontispiciul unui sait care îi monitorizează pe cei care umblă creanga imitând ROGVAIV-ul, sau pe cei care stau şi se crucesc privind la ei.

Deh, fiecare cu lumea lui. Nu-i musai să-i aplauzi pe toţi. Când circul cu trenul am şi eu dreptul să sar din tren dacă în compartimentul meu se urcă unul care are şosetele "parfumate". Nu mă interesează viaţa lor, sau mă înteresează în aceeaşi măsură în care mă interesează viaţa persoanelor atinse de nanism.

Dar, fiindcă tot am intrat fără voie în cartierul lor găinăral, trec şi eu mai jos linkul unui blog care mi-a atras atenţia din lista 'mnealor.

Panarama ghei

Şi să nu uit un sfat: demontaţi-vă şaua de la bicicletă când mai doriţi să circulaţi pe bulevard. Face bine, mai ales când vă apucă câte un strănut.

2 comentarii:

  1. He, he, treaba cu demontatul seii bicicletei este doar jumatate din actiunea necesara. In locul seii trebuie montata o bâta de baseball ...
    ALM

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt nenumărate tehnici de a curma plăcerile deşarte. Una e cea a regelui Eduard II al Angliei când a fost prins cu Gaveston.

    RăspundețiȘtergere